Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Gyors ajánlatok: Ambient Hotel & AromaSPA

Komló-Sikonda

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
180 fő
Szobák száma:
77 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Illatszelekció alapján kiválasztott szobák
Illatszelekció alapján kiválasztott szobák
Magyarország első illat- és wellness szállodájának illatkoncepcióját Zólyomi Zsolt dolgozta ki.A szálloda részére kifejlesztett Ambient illat a közösségi terek hangulatát teszi még kellemesebbé. Zólyomi Zsolt négyféle, választható illatot ajánl a Superior illatszobákba érkező vendégeinknek, melyek a következők: nyugtató levendula, izgató csokoládé, erdőmélyi csend és friss fehér virágok.

Termálvizes, zárt és nyitott fürdő
Termálvizes, zárt és nyitott fürdő
3 beltéri és 2 kültéri termálvizes medencével, gyermekpancsolóval várjuk a felfrissülni vágyó kedves Vendégeinket. (A kültéri medencék szezonálisan üzemelnek.)

Programlehetőségek száles választéka
Programlehetőségek száles választéka
Pécsi-tavon sárkányhajózás, Kalandpark, Gokart, Segway stb.

Megközelíthetőség

Cím
 • 7300 Komló-Sikonda,
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Szekszárdtól
1 órára
Pécstől
0.4 órára
Székesfehérvártól
2 órára

M7-es autópályán Budapest irányából haladva Siófoknál kell elhagyni az autópályát, onnan a 65-ös úton Iregszemcse felé kell tartani, utána Nagykónyi településen át a 61-es úton Dombóvárig haladni, tovább a 611-es úton Sásdig, majd a 66-os útról a sikondai elágazásnál balra fordulva, a sikondai tavak elhagyása után található a Fürdő utca vagy
M6-os autópályán Budapest irányából haladva Szekszárdi lehajtónál kell elhagyni az autópályát, onnan a 6-os utat követve Bonyhád, Pécsvárad, Hosszúhetényen keresztül Komlón át, Sikonda felé a táblákat követve található a Fürdő utca.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Mandula terem 47 m2 - 35 fő - 20 fő 14 fő
Menta I. 42 m2 - 20 fő - 16 fő 16 fő
Menta II. 34 m2 - 20 fő - 14 fő 14 fő
Menta I+II. 76 m2 - 40 fő - 30 fő -
Levendula I. 84 m2 35 fő 60 fő 40 fő 35 fő 20 fő
Levendula II. 84 m2 35 fő 60 fő 40 fő 35 fő 20 fő
Levendula I+II. 168 m2 65 fő 120 fő 80 fő 80 fő 35 fő

Helyszín információk

A négycsillagos Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda**** Magyarország első illat- és wellness hotele Zólyomi Zsolt illatszelekciójával, megújult beltéri és kültéri medencékkel, szaunaparkkal várja a felfrissülni vágyó vendégeit a Mecsek festői völgyében, Pécstől 19 km-re.

Superior illatszobáinkban Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr, avagy az Orr illatszelekciói találhatók. Válassza az Önhöz leginkább illő, egyedi illatot: ERDŐMÉLYI CSEND, FRISSÍTŐ FEHÉR VIRÁGOK, NYUGTATÓ LEVENDULA, IZGATÓ CSOKOLÁDÉ.

Az Ambient Hotel & AromaSpa**** Sikonda a Mecsek völgyében feltörő forrásokra épült, összesen 77 szoba, lakosztály és apartman várja a pihenni vágyó vendégeket. 2021. október 1-jétől nagyszabású beruházás keretben megújult a kültéri élménymedence és teljesen átalakított belső medence- és emeleti szaunatér, tetőterasz kültéri jacuzzival és szaunával, sószoba teszi teljessé a kikapcsolódást.

A rendezvények helyszíneként új épületrész szolgál az egykori köves parkoló területén, mely beépítésre került. A félkör alakú épületrész tökéletes helyszínként szolgál céges rendezvények, csapatépítők, esküvők, családi események megrendezésére. Több, szekcionálható teremmel és kibővült, magasabb szintű szolgáltatásokkal, technikai felszereléssel várja a rendezvényeket.
Helyszín jellemzői

 • természet közeli
 • erdő
 • kertkapcsolatos
 • autópálya közeli
 • családias
 • csendes
 • kis létszámú
 • sportos
 • wellness részleg
 • borrégió közeli