Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Gyors ajánlatok: Ambient Hotel & AromaSPA

Komló-Sikonda

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
180 fő
Szobák száma:
77 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Illatszelekció alapján kiválasztott szobák
Illatszelekció alapján kiválasztott szobák
Magyarország első illat- és wellness szállodájának illatkoncepcióját Zólyomi Zsolt dolgozta ki.A szálloda részére kifejlesztett Ambient illat a közösségi terek hangulatát teszi még kellemesebbé. Zólyomi Zsolt négyféle, választható illatot ajánl a Superior illatszobákba érkező vendégeinknek, melyek a következők: nyugtató levendula, izgató csokoládé, erdőmélyi csend és friss fehér virágok.

Termálvizes, zárt és nyitott fürdő
Termálvizes, zárt és nyitott fürdő
3 beltéri és 2 kültéri termálvizes medencével, gyermekpancsolóval várjuk a felfrissülni vágyó kedves Vendégeinket. (A kültéri medencék szezonálisan üzemelnek.)

Programlehetőségek száles választéka
Programlehetőségek száles választéka
Pécsi-tavon sárkányhajózás, Kalandpark, Gokart, Segway stb.

Megközelíthetőség

Cím
 • 7300 Komló-Sikonda,
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Szekszárdtól
1 órára
Pécstől
0.4 órára
Székesfehérvártól
2 órára

M7-es autópályán Budapest irányából haladva Siófoknál kell elhagyni az autópályát, onnan a 65-ös úton Iregszemcse felé kell tartani, utána Nagykónyi településen át a 61-es úton Dombóvárig haladni, tovább a 611-es úton Sásdig, majd a 66-os útról a sikondai elágazásnál balra fordulva, a sikondai tavak elhagyása után található a Fürdő utca vagy
M6-os autópályán Budapest irányából haladva Szekszárdi lehajtónál kell elhagyni az autópályát, onnan a 6-os utat követve Bonyhád, Pécsvárad, Hosszúhetényen keresztül Komlón át, Sikonda felé a táblákat követve található a Fürdő utca.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Híd terem 64 m2 20 fő 30 fő 20 fő 20 fő 16 fő
Kolossváry terem 98 m2 35 fő 60 fő 50 fő 40 fő 30 fő
Borbála terem 44 m2 15 fő 20 fő 20 fő 14 fő 10 fő
Híd & Kolossváry & Borbála 206 m2 100 fő 100 fő 100 fő 70 fő 46 fő

Helyszín információk

A szálloda 2021. október 1-én nyit újra teljes szolgáltatáskínálattal.

Az Ambient Hotel & Aroma SPA szálloda a Mecsek völgyének egyedi mikroklímájára építve az illatokat helyezi fókuszba. Fedezze fel Magyarország első illat-és wellness szállodáját, mely Zólyomi Zsolt illatszelekciójával, beltéri és kültéri medencékkel és szaunaparkkal várja felfrissülni vágyó vendégeit a Mecsek festői völgyében.

A létesítmény néhány szobája illatkategóriába tartozik, azaz a fürdőszobai bekészítésekben és a belsőépítészeti motívumokban a vendégek felfedezhetik speciális aromákat.  A semlegességet kedvelők számára illatmentes levegő szobákkal is rendelkezik a szálloda.

Az Ambient Hotel rendezvények szempontjából is jó választás: elegáns és kitűnő helyszínként szolgál konferenciák, esküvők, üzleti találkozók és családi rendezvények lebonyolítására. A kimagasló kiszolgálás, széles étel- és ital kínálat, wellness és spa részleg valamint a megfelelő technikai háttér biztosítja a rendezvények sikerét.


Helyszín jellemzői

 • természet közeli
 • erdő
 • kertkapcsolatos
 • autópálya közeli
 • családias
 • csendes
 • kis létszámú
 • sportos
 • wellness részleg
 • borrégió közeli