Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Alsómocsoládi Konferencia Központ és Vendégház

Alsómocsolád

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
43 fő
Szobák száma:
12 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Kiemelt szolgáltatások

Konferencia komplex szolgáltatás szállással
Konferencia komplex szolgáltatás szállással

Workshopok, tanfolyamok, csapatépítés
Workshopok, tanfolyamok, csapatépítés

Kemencés Udvar és Büfé
Kemencés Udvar és Büfé
Vacsorák, kóstolók, grillezés, bográcsozás, kemencés finomságok

Megközelíthetőség

Cím
 • Alsómocsolád, 7345, Rákóczi u. 12.
Távolságok nagyvárosoktól
Pécstől
1 órára
Szekszárdtól
1 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára
Veszprémtől
2 órára

Alsómocsolád egy zsákfalu, így nincs benne átmenő forgalom – nagy a csönd, a nyugalom, tiszta a levegő. A következő városoktól közelíthető meg 1 órán belül: Pécs, Kaposvár, Szekszárd, és a közeli kisebb városok, melyek felől fél órán belül megközelíthető: Dombóvár, Bonyhád, Komló. Alsómocsolád közúton a Dombóvárt Bonyháddal összekötő 6524-es számú út Mágocsról kiinduló bekötőútján keresztül érhető el.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferenciaterem 80 m2 100 fő 50 fő 50 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín

Okos falunk nagyra értékeli a tanulást, a tudást, a tudásmegosztást, ezért életünkhöz hozzátartozik, hogy rendszeresen érkeznek hozzánk kisebb-nagyobb csoportok, sok workshopnak, konferenciának adunk helyet. Konferenciaközpontunk önálló vizesblokkal és büféhelyiséggel várja kedves vendégeit. A nyári hőséget légkondicionáló klíma enyhíti. A napi „munka” elvégzése után számos közös, élvezetes program, étkezési, testi-lelki feltöltődési lehetőség közül lehet választani, így vendégeink mindig összeköthetik a kellemest a hasznossal!


Rendezvénytermek

Egy nagytermünk van, de ha kiegészítésképpen 1-2 kisebb terem is szükséges, annak sincs akadálya. A konferenciaterem 100 fő befogadására alkalmas.
Székekkel, asztalokkal igény szerint rendezzük be, ha szükséges, menet közben átrendezzük. Wifi, flip chart, projektor, hangosítás rendelkezésre áll. Cateringet (kávé szüneteket, álló és ültetett fogadást) helyben is tudunk biztosítani.


Étterem

200 méterre a Konferenciateremtől és Vendégháztól egy nagy étkező tud kényelmes, akár napi 3x-i étkezési lehetőséget biztosítani vendégeink számára. Itt Idős Otthonunk konyhája bőséges házias ételekkel, ill. igény szerint akár reformétkezéssel is szolgál, figyelembe véve a különböző ételintoleranciákat is.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez

Külső és belső helyszínek, érdekes és izgalmas próbák, sok vidámság és evés-ivás – mind-mind rendelkezésre áll, programszervezőink akár a csapatépítés programját is szívesen összerakják, teljesen egyénre szabva. Csak egy pár érdekességet említek, amik vendégeink kedvencei közé tartoznak: vetítés vagy élő csillagászati előadás mini Planetáriumunkban, este távcsöves csillag és bolygó észleléssel, Boeing 737-es repülőgép szimulátor, szabaduló szoba, lombház, éjszakai csillagtúra, kemencés sertéscsülök hagymás burgonyával és rétessel…


Parkolási lehetőség

Ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül a központ körül és kicsit távolabb is.


Helyszín jellemzői

 • bográcsozós
 • klasszikus
 • természet közeli
 • elegáns
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • családias
 • szabadtéri
 • csendes
 • vízpart