Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Alcsúti Arborétum

Alcsútdoboz

Közép-Magyaroszág
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
1 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8087 Alcsútdoboz, Alcsúti út
Távolságok nagyvárosoktól
Székesfehérvártól
0.5 órára
Veszprémtől
1 órára
Budapesttől
0.8 órára
Tatabányától
0.5 órára

Az M1-es főútvonalról a bicskei leágazásnál a 881-es közúton, vagy az M7-es főútvonalról a Baracska-Kajászó leágazásnál a Kajászó-Vál-Alcsútdoboz útvonalon. Vonattal Bicskéig, onnan autóbusszal közvetlenül megközelíthető.

Helyszín információk

Az arborétum környezete, adottságai, ránk maradt műemlékek kulturális öröksége varázsolja különlegessé a parkban tartott rendezvényeket.

A látogatók számára kellemes kikapcsolódást nyújt a megrendezésre kerülő esemény mellett a park szépségének megtekintése. Minden korosztály számára kikapcsolódás a parkban tett kirándulás, ahol mindenki megtalálhatja magának a kellemes időtöltést.

Az arborétumban lehetőség nyílik esküvői szertartások, állófogadások, kiállítások, koncertek, hangversenyek, egyéb kulturális rendezvények, családi és céges programok lebonyolítására.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • szabadtéri
  • csendes

Hasonló helyszínek

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Tropicarium rendezvényhelyszín

Budapest

A Tropicarium egy rendkívül egyedi, különleges és páratlan rendezvényhelyszín! A rendezvényterem egyik fala nem más, mint a cápaakvárium!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

A38 Hajó

Budapest

Az A38 Hajó helyiségeiből nyíló panoráma, a Duna közelsége és a helyszín által biztosított szolgáltatások színvonala emlékezetessé teszi rendezvényét.