Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Akadémia Hotel Balatonfüred*

Ajánlatok itt: Akadémia Hotel rendezvényhelyszín

Balatonfüred

Balaton régió
Maximum kapacitás:
1124 fő
Szálláshely kapacitás:
100 fő
Szobák száma:
50 db
Termek száma:
7 db
Teljes terület:
1107 m2

Kiemelt szolgáltatások

Perla Tetőterasz
Perla Tetőterasz
Csapatépítő programokhoz Perla tetőteraszunk a város egyik legújabb és legtrendibb bárját kínálja, nem csak fincsi koktélokkal, de elképesztő kilátással is a Balatonra!

Balatonfüredi Városi Uszoda
Balatonfüredi Városi Uszoda
Közvetlen ööszeköttetésben áll a szálloda a 3200 négyzetméteres Balatonfüredi Városi Uszodával. A medencékhez tartozik egy Wellness részleg, ahol jakuzzi, gőzkabin, finn szauna és infra szaunák várják szálloodánk vendégeit díjmenetesen.

Rendezvények
Rendezvények
Tökéletes választás rendezvények, elegáns gálavacsorák, céges összejövetelek, kulturális estek, csapatépítő tréningek esküvők, bálok szervezéséhez. Szállodánk és a Balatonfüredi Szabadidő és Konferencia Központ együttműködése révén, szinte korlátlan lehetőségek adottak a legkülönfélébb rendezvények megvalósításához, akár 1.000 fő részvételével!

Megközelíthetőség

Cím
  • Balatonfüred, Horváth Mihály u. 66.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Topáz T. 52 m2 50 fő 40 fő 30 fő
Nagycsarnok 1107 m2 1124 fő - -
Íves T. 177 m2 190 fő - -
Panoráma T. 177 m2 250 fő - -
Mozi T. 180 m2 153 fő - -
Szabadtéri Színpad 0 m2 800 fő - -

Helyszín információk

Balaton északi partjának fővárosában Balatonfüreden a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező Akadémia Hotel csendes környezetben, közvetlen az uszoda mellett, a városközponttól csupán 10 perc sétára található, ahol 50 kétágyas szobával várja vendégeit. A szobák légkondicionáltak, egyedi függönyökkel felszereltek, egész évben nyitva tartó a la carte étteremmel, bárral üzemel.


Az Akadémia Hotel rendezvény szempontból ajánlott: 50 nm saját rendezvényteremmel rendelkezik, valamint balatoni panorámát nyújtó tetőterasszal. Együttműködő partner a Balatonfüredi Szabadidő és Konferencia Központ, amely 100 méterre található és a legváltozatosabb rendezvények kiszolgálására képes. Igény esetén 1.000 főt befogadó Nagycsarnoka egyedülálló a maga nemében!Hasonló helyszínek

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Marina-Port

Balatonkenese

A közvetlen vízparton elhelyezkedő szálloda ideális környezetet biztosít, tréningek, szemináriumok, és egyéb céges rendezvények megvalósításához.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Anna Grand Hotel

Balatonfüred

A szálloda az ország legnagyobb tavánál, Balatonfüred történelmi belvárosában található, karnyújtásnyira a híres Tagore-sétánytól.