Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Abbázia Country Club Resort
sup

Márokföld

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
130 fő
Szobák száma:
66 db
Termek száma:
2 db
Teljes terület:
165 m2
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Márokföld, Határ u. 3-7.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
4 órára
Zalaegerszegtől
0.5 órára

Budapesttől Nemesnépre a 270 km-es út körülbelül 4 óra alatt tehető meg. Az M1/E71 autópályán Érd irányában kell haladni, majd Érdnél Székesfehérvár felé. Az M7-es autópályán egészen Tornyiszentmiklósig, innen Lenti- Csesztreg útvonalon kell továbbhaladni, Csesztregen a tájháznál balra fordulunk, Nemesnépen keresztül haladva, a falu végét jelző táblánál szintén balra. A volt szlovén határátkelő felé vezet egy kanyargós út, aminek a végén, a falutól körülbelül 3,5 km-re az erdő közepén található a szálloda.
Másik lehetőség: az M7-esen Balatonkeresztúrig, majd áttérve a 76-os útra, aztán Zalaapátinál a 75-ösre egészen Lentiig. Itt a körforgalomnál jobbra Csesztregig, majd a faluban a tájháznál balra. Nemesnép falu végén szintén balra. A volt szlovén határátkelő felé vezet egy kanyargós út, aminek a végén, a falutól körülbelül 3,5 km-re az erdő közepén található a szálloda.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
konferenciaterem 165 m2 80 fő 55 fő 50 fő
szekcióterem 24 m2 25 fő - -

Helyszín információk

A szlovén és osztrák határhoz közel, gyönyörű környezetben, rugalmas szervezéssel, szakmai tapasztalattal és számtalan lehetőséggel várjuk Önt és csapatát, hogy rendezvényéhez ideális helyszínt biztosítsunk az Őrségben.


A rendezvényhelyszín – Őrségi hotelünkben a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. Kutyabarát hotel lévén a kutyusukat is szeretettel látjuk.

Az érintetlen őrségi természet felejthetetlen sétákra, biciklizésre vagy lovaglásra csábít. Autentikus programok, hagyományos őrségi ételek, szállodánk szolgáltatásai és számtalan őrségi látnivaló garantálja, hogy élményekkel teli legyen pihenésük hotelünkben. Érkezzen párjával vagy családosan, biciklivel, gyalogszerrel vagy lóháton, az Őrség Önnek is számtalan élményt kínál.

Rendezvénytermek:

Jellemzők: 165 m2 alapterületű, 24 m2-es szekcióteremmel, kevés természetes fénnyel, járólapos, saját ruhatárral, mosdókkal.

Étterem: A szálloda étterme igazi őrségi vendégszeretettel és ízletesebbnél ízletesebb ételekkel várja kedves vendégeit. A magyar és a nemzetközi konyha remek ízeiből, valamint helyi specialitásokból lehet itt csemegézni. Az étlap kínálata felvonultatja a legkedveltebb hazai fogásokat, a tájjellegű finomságokat, de természetesen a könnyű és vegetáriánus ételek sem maradhatnak el.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: lovaglás, masszázs, tűzrakási lehetőség, jakuzzi, szauna, kültéri medence (szezonális), ping pong, kutyabarát szálláshely

Parkolási lehetőség: Saját parkoló (100 férőhely)Helyszín jellemzői

  • bográcsozós
  • természet közeli
  • erdő
  • grillezős
  • családias
  • elzárt
  • csendes

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Dráva Hotel Thermal Resort

Harkány

A nyugodt, csendes, zöld környezet ideális konferenciák lebonyolítására.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Corso Hotel Pécs

Pécs

Pécs legmodernebb szállodája!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Gotthard Therme Hotel & Conference

Szentgotthárd

A hatalmas parknak köszönhetően a szakmai program mellett a szabadidő aktív és vidám eltöltésére is számos lehetőség nyílik.