Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín
Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín

Irota EcoLodge Rendezvényhelyszín

Irota

Maximum kapacitás:
18 fő
Szálláshely kapacitás:
24 fő
Szobák száma:
9 db
Termek száma:
5 db
Teljes terület:
170 m2
Helyszín típusa:
vendégház

Megközelíthetőség

Cím
 • Irota, 3786 Irota, Kossuth Lajos út 16.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Debrecentől
1.5 órára

Az épületek körül számos parkoló található. Ha a tömegközlekedést választják, vonattal Edelény vagy Szikszó megállóig utazzanak, onnan megoldjuk Irotára történő szállításukat.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Kúria könyvtára 27 m2 6 fő 18 fő 14 fő 6 fő 9 fő
Felső Ház nappalija 57 m2 12 fő 18 fő 18 fő 12 fő 10 fő
Középső Ház nappalija 57 m2 12 fő 18 fő 18 fő 12 fő 10 fő
Alsó Ház nappalija 57 m2 12 fő 18 fő 18 fő 12 fő 10 fő

Helyszín információk

A környéken rengeteg lehetőség van arra, hogy kiszakadjanak a hétköznapi mókuskerékből: a legkézenfekvőbb egy nagyszerű túra a gyönyörű, érintetlen tájon. Térképet, ajánlott útvonalakat biztosítunk csapatuk számára.


A rendezvényhelyszín – Minden házban három hálószoba és két fürdőszoba található. Összesen 9 hálószobát kínálunk, amelyek egy- vagy kétszemélyes használatra is alkalmasak. A gyönyörű 6x16 m2–es biomedencénk a nyári szezonban kedves vendégeink rendelkezésére áll.

Rendezvénytermek – Céges találkozóikat tarthatják gyönyörű irotai kúriánk könyvtárában vagy étkezőjében is, de érdemes az egyik nyaraló nappaliját is fenntartaniuk étkezések és informális találkozók céljára. Ha az időjárás engedi, a szabadban is rendezhetik meetingjeiket. Találkozóikhoz irodai felszerelést (pl. kivetítő, flip chart), ill. korlátlan WiFi hozzáférést biztosítunk. A házigazdák, Jeroen és Lennard széleskörű nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkeznek: segítséget nyújthatnak angol nyelvű találkozójuk lebonyolításában, ill. a moderátori szerepet is vállalják.

Étterem – Csomagunk teljes ellátást tartalmaz. Reggelivel és kávéval (házi süteményekkel) kezdhetik a napot, ill. kiadós, magyaros ételeket szolgálunk fel ebédre és vacsorára, melyeket Irota legjobb szakácsa, Miklós Simonné, Marika néni készít el. Igény szerint diétás étrendet is biztosítunk: előzetesen rendelt élelmiszerek beszerzése is megoldható, melyekkel érkezéskor várjuk Önöket.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez – Szeretnének többet megtudni luxuskivitelű, mégis klimasemleges építési tapasztalatainkról? Vagy a környezetbarát, fenntartható vendéglátóiparról? Szívesen tartunk egy prezentációt Önöknek személyes élményeinkről, tapasztalatainkról. Szezontól függően bemutathatunk néhány jellemző vidéki hagyományt. Ha szeretnének többet megtudni a tokaji borokról, borkóstolással egybekötött bemutatót szervezünk Önöknek egy kiváló, angolul is beszélő sommelier közreműködésével. Nem csak tudását, borokat is hoz magával. Ha Irota tágabb környezetét is megismernék, kirándulást szervezünk Önöknek a közeli Edelénybe, ahol meglátogathatja a csodálatosan felújított L'Huillier-Coburg kastélyt, vagy Virág Tamás inspiráló borospincéit. Vagy mit szólnának egy gasztronómiai élményhez a híres "Anyukám Mondta" étteremben, Encsben? Vagy még jobb: tegyék próbára saját főzési képességeiket, és nézze meg, csapata ugyanolyan sikeres-e a konyhában, mint a tárgyalóteremben. Üdülőnkben minden kül- és beltéri konyhai felszerelést megtalálnak, amire szükségük lehet, sőt még annál is többet

Parkolási lehetőség – Minden háznál 3 parkolóhely van.


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • bográcsozós
 • természet közeli
 • elegáns
 • erdő
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • családias
 • elzárt
 • csendes
 • kis létszámú