Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Hotel Amade Château

Nyékvárkony

Szlovákia
Maximum kapacitás:
60 fő
Szálláshely kapacitás:
60 fő
Szobák száma:
30 db
Termek száma:
2 db

Kiemelt szolgáltatások

Vadvacsora, középkori lakoma
Vadvacsora, középkori lakoma

Hamam kezelés
Hamam kezelés

Kísértethistória - körséta szellemekkel
Kísértethistória - körséta szellemekkel

Megközelíthetőség

Cím
  • Nyékvárkony, Dvojrad 333
Távolságok nagyvárosoktól
Győrtől
0.5 órára
Budapesttől
1.5 órára

Vonat: DunajskáStreda8 perc (7,0 km)
Železničná, 929 01 DunajskáStreda, Szlovákia

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
László 56 m2 40 fő 22 fő 16 fő
Tade 35 m2 20 fő 12 fő 6 fő
László + Tade 91 m2 60 fő 32 fő 16 fő
Kínai szalon 22 m2 12 fő 8 fő -

Helyszín információk

Az AMADE CHÂTEAU***** kastélyszálló 25 kilométerre Győrtől és 153 kilométerre Budapesttől egy bájos csallóközi községben, Nyékvárkonyban található. Kevesen tudják, hogy első magyar dalköltőnk, Amade László is innen származik. A kastély romantikus stílusban épült, berendezése a rokokó cukormázas világát idézi. Az épület minden szöglete a régi korok édességét eleveníti fel, amelyből a mai modern korban is szürcsölgethetünk.


A szálloda

Az Amade Château***** kastélyszálló egy olyan különleges ötcsillagos szálloda, mely az ősi Amadé család történelmével átitatva ötvözi a modern kor luxusát. Legyen Ön is részese ezen egyedi butique hotel privát, otthonos hangulatának. Adja át magát a pihenés és kikapcsolódás örömteli óráinak a Török fürdő különleges keleti hangulatában. Kényeztesse érzékeit a főszakács ételkülönlegességeivel, vagy a hangulatos cukrászda édességkreációival.


Szobák

A szálloda 30 stílusosan berendezett szobával rendelkezik, ebből 10 lakosztály. A dizájn Amade László korát idézi fel, mikor a fehér kavicsos sétányokon úgy sétálgattak fel s alá a parókás hölgyek és urak, ahogy azt a fogadóterem kanapéjának párnáin láthatjuk.


Konferencia termek

Az Önök összejövetelének sikeressége nagyban függ a választott helyszíntől is. A két különálló, de összekapcsolható konferencia terem biztosítja, hogy akár nagyobb társaságok is kényelmesen elférjenek. A helyszín ideális céges rendezvények lebonyolításához.. Elég csak kiválasztani az ajánlatokból a legmegfelelőbbet:

• előadások, munkahelyi, üzleti összejövetelek

• workshop, iskolázás, konferencia, csapatépítés

• céges vacsorák, kerti parti, koktélparti

• sporttevékenység és pihenés cégeknek, wellness

• különleges céges programok megszervezése

• üzleti találkozók

A termek teljes befogadóképessége 60 személynek megfelelő. Közvetlen rendelkezésre áll projektor, vetítővászon, de kérésre egyéb technikai eszközt is bebiztosítanak.

A menütés a kávészüneteket a hotel bebiztosítja./A rendezvény során az ellátást (reggeli, coffe break, ebéd, vacsora) a hotel biztosítja.Kínaiszalon

A bájos szalon luxus környezetet nyújt hangulatos és bőséges reggelik elfogyasztására vagy kisebb létszámú összejövetelek megrendezésére, nyugodt, intim környezetben. A szalon 12 férőhelyes és a szálloda fő pületében található.


Étterem

A szálloda konyhája szezonális és regionális -- igyeksznek friss és helyi alapanyagokat használni. A zöldséget, gyümölcsöt saját kertészetükben termeszitk, saját mangalicafarmjuk és csirkefarmjuk van. A tésztákat, bucikat maguk készítik, sütik. Csak tiszta forrásból!