Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Vital Hotel Nautis

Gárdony

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
540 fő
Szálláshely kapacitás:
210 fő
Szobák száma:
85 db
Termek száma:
9 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 2483 Gárdony, Holdfény sétány 9.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.75 órára
Székesfehérvártól
0.4 órára
Veszprémtől
1 órára
Tatabányától
1 órára

Budapest felől:
Az M7-es autópályáról a 42-es csomópontban lehajtva kövesse a 7-es számú főutat, majd a gárdonyi vasútállomás előtt, a lámpás kereszteződésnél térjen le jobbra a parti út felé. A vasúti átjárót követően forduljon balra, majd az aluljárónál jobbra, a Holdfény sétányt követve érkezik meg a VITAL HOTEL NAUTIS **** - hoz.

Az M7-es autópálya 57-es csomópontjában lehajtva 10-15 perc alatt megközelíthető a szálloda. A 7-es számú főúton haladva 2-3 km után kanyarodjon balra a Velencei-tó felé. Agárd-Gárdonyt elérve haladjon egyenesen a parti úton, amíg a VITAL HOTEL NAUTIS **** feliratú táblát meg nem látja. Balra fordulva a Holdfény sétányon, jobb oldalon találja a VITAL HOTEL NAUTIS **** -t.

Székesfehérvár felől:
A 7-es számú főúton haladva, Gárdonyba érve az első lámpás kereszteződésnél forduljon balra a Kemping utcába, majd a vasúti átjáró után forduljon jobbra a Varsa utcára. A Varsa utca mentén 1200 méter után forduljon balra a Napfény utcába, melyen keresztül 600 méter után megérkezik a VITAL HOTEL NAUTIS **** parkolójához.

Helyszín információk

A szálloda két épületében 81 nemdohányzó, minden igényt kielégítő szoba közül választhatnak a vendégek. A szobák berendezését úgy alakították ki, hogy mind a pihenésre vágyó vendégek, mind a konferenciára, üzleti megbeszélésre érkezők igényeit kielégíthessék. Az ágyak speciális technikával állíthatók, széthúzhatók, lehetővé téve így a double vagy akár a twin ágyazást.

A szálloda 9 rendezvényteremmel rendelkezik, melynek területe 750 m2. A termek változatosságának köszönhetően megfelelő helyszín mind elegáns, nagy létszámú gálavacsorák, mind a külön szekciótermekben történő csoportmunkák megrendezésére. A Nautis nagyterem központi elhelyezkedésén kívül akár autó bemutatók, sajtótájékoztatók lebonyolítására is tökéletes.

A szakmai programok után pedig kiváló lehetőség nyílik egy tóparti naplementében töltött vacsorára a grill teraszon, vagy egy kis lazításra a disco fénytechnikával felszerelt és privát bárral rendelkező bowlingteremben. A pihenni vágyó vendégeket pedig megannyi wellness szolgáltatással várja a szálloda, többek között több féle masszázzsal, kozmetikai szolgáltatással, valamint belső- és külső medencékkel.