Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Sophie & Ben Garden*

Sophie & Ben Garden

Budapest

Maximum kapacitás:
45 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db
Teljes terület:
30 m2
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Kiemelt szolgáltatások

Üzleti gourmet reggeli
Üzleti gourmet reggeli

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Hidegkúti út 81.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
1 30 m2 45 fő 32 fő 30 fő
2 24 m2 35 fő 22 fő 33 fő

Helyszín információk


Friss levegő, családias légkör, lampionos, éppen csak egy kicsit provence-i kert és jól átgondolt ételek kerültek a fókuszba.

Akár üzleti, akár privát rendezvény, éttermünkben garantáltan megtalálja azt az exkluzív rendezvényhelyszínt Budapesten, ami tökéletes rendezvénye megszervezéséhez és lebonyolításához, legyen az karácsonyi céges évzáró, fogadás, szülinap, eljegyzés, magánparti, üzleti ebéd, céges vacsora, konferencia vagy sajtótájékoztató! És ennél még sokkal több..

    Az enteriőr nyugodtan mondható eklektikusnak – frissebb elemekkel ötvözték a régmúlt bútorait és elgondolásait. Szerencsére nincsenek túlzások, nem tűznek levendulát a hajunkba érkezéskor és tömeggyártott shabby chic kiegészítőket sem találunk. Van helyette 120 éves faláda, vagy minden bizonnyal a múltban a ligur tengerparton pihenő ülőkabin. Mindezeket a kertben helyezték el a különböző méretű asztaloknál – még nagyobb családi szülinapra is ideális hosszú faasztalt is találunk. Elég komplett mászóka-csúszda várja a gyerekeket odakint, bent pedig egy játszószoba. A kertben fejünk felett kosárfonott lampionok inganak, melyek az este leszálltával kelnek életre.


    Abszolút hiánypótló, hangulatos kerthelyiség a Sophie & Ben Garden, ami jó eséllyel indul a helyi favorit címért. Ha szívesen kiszakadnánk a belvárosból, kirándulnánk egyet és utána egy jó limonádéval, sütivel, vagy teljes vacsorával zárnánk a napot a hangulatos kertben, jó kis választás lehet. Legközelebb kerti fröccsözésre, vagy hétvégi brunch-ra jövünk, hiszen a kertvárosi hangulat sokszor üti a forró betondzsungel kínálta lehetőségeket. Itt pedig jó kezekben vagyunk.