Már 649 rendezvényhelyszín a kínálatban

Trénerek, csapatépítő partnerek

Ajánlatkérés

HUCAP - Innovatív HR

Belföldön (Budapest és vidék egyaránt) és külföldön is számíthat a HuCap tréneri csapatára.
Tapasztalatunk szerint játékos, valamint feszültségektől mentes légkörben sokkal könnyebben és örömmel  sajátítják el a résztvevők az új tapasztalatokat. Éppen ezért tréningjeink legfontosabb célja a közös és a személyes élmények átélése. Fontos számunkra, hogy a csapattagok új kapcsolatokat alakítsanak ki egymással, valamint egymás megismerésére, megértésére, elfogadására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Kulcsszavaink:

Közös és egyéni élmények
Közös célok és értékek
Inspiráció
Profi szervezés
Örömteli pillanatok
Tapasztalt és vidám trénerek

Szakembereink támogatására fél vagy több napos tréningeken is számíthat, valamint tervezzen velünk akkor is bátran, ha például egy partnertalálkozóját vagy konferenciáját szeretné feldobni néhány vidám és közös élményt nyújtó programmal. A HuCap akkreditált intézmény, így tehát pályázatok esetén is együtt tudunk működni ügyfeleinkkel.


PILOTS – Simulator Center 

A Pilots két élethű utasszállító szimulátort üzemeltet egy Airbus A320 és egy Boeing 737 NG típusút.

A Szimulátorokban megtapasztalhatják a repülés semmihez sem fogható élményét. Szakavatott kollégák segítenek a repülés minden fázisában, miközben végig a vendégek kezében marad az irányítás. Az élethű térhatásról a 210 fokban hajlított félköríves falra vetített táj gondoskodik.
A program folyamán végigjárhatjuk az Alpok magas hegycsúcsaitól kezdve a világ nagyvárosain át a tengerparti városokat is, miközben mindenféle időjárási körülményt is tudunk szimulálni. Érdemes megtapasztalni, hogy hogyan reagálnak a pilótáink, amikor leszállás közben az ötven tonnás repülő egy 30 csomós oldalszélbe kerül.

A szimulátorok vezetéséhez nincs szükség semmilyen repülős tapasztalatra. Igény szerint navigációs ismereteket is elsajátíthatnak vendégeink. Sőt akár rádióforgalmazási feladatokat is tudunk szimulálni. Szimulátorainkat gyakran látogatják, hivatásos pilóták is. A kabinok kialakítása teljesen megegyezik a valódiakkal, így kabinismeretre, navigáció felprogramozására, és vészhelyzeti eljárások gyakorlására is alkalmas. A kabinjaink teljesen élethű utastérrel vannak kialakítva így az utasok is részt tudnak venni a szimulációs élményben. Az utasok az elrendezésnek köszönhetően, folyamatosan láthatják a kabinban zajló eseményeket, valamint az utastéri ablakokon keresztül a tájat is láthatják. 
Légikisérőink segítségével repülés közben a biztonsági berendezések kipróbálásra is van lehetőség. Sőt a kalandkedvelő vendégeink, akár a szárny feletti vészkijáraton is elhagyhatják kabinjainkat.

Ajánlatkérés

ECC Europa Congress Center Budapest

Budapest

Az Ön rendezvényére tervezve! Egy rendezvény helyszín, ami valóban rendezvényeknek készült!

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel

Mátraháza

Kiváló helyszín, csodálatos környezetben. Kérje ajánlatunkat!

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz

Hévíz

Tegye egyedivé rendezvényét és tartsa különleges, elegáns környezetben céges eseményét.

Villa Vitae

Balatonfüred

Prémium helyszín üzleti és zártkörű eseményeknek, egyedi és speciális rendezvényeknek egyaránt.